Avslutning

Forrige uke var vi på avslutning med treningen til barna. Heldigvis kom det litt snø så akebrettene ble med til ungenes store glede. Det var så gøy å se de ake, herje og leke med alle de andre. Stemningen var god og vi storkoste oss.

Med varm kakao i kroppen, pølser grillet på bål og et besøk av selveste julenissen så var humøret på ungene på topp.

Julaften nærmer seg med stormskritt og denne desember måneden har bare flydd avsted. Vi har virkelig kost oss med tradisjoner og familie alle sammen.

Er du klar for julaften enda?

<3

 

Jentenes julebord.

Ikveld er det tid for jentenes julebord hos min søster. Å komme til dekket bord som ser så fantastisk ut er jo bare helt herlig.

Vi skal kose oss med julemat og fine samtaler, med hyggelige mennesker. Jeg gleder meg. 

Det er ikke ofte jeg er ute sånn og derfor er det enda hyggeligere.

Desember er både koselig og hektisk. Tradisjoner, jobb og hverdagen går hånd i hånd.

Nå skal vi kose oss med god mat og drikke før det er kvelden på meg.

Har du noen faste ting du gjør i desember?

💜

 

 

 

Endelig.

Igår når jeg våknet og tittet ut vinduet så møtte dette meg. Snø. Masse snø. Endelig er vinteren her med sin fine hvite drakt. Jeg håper det blir samme vinter i år som i fjor. Det er så herlig ute når naturen hviler og en hvit drakt brer seg over hele landet.

Det er en ny begynnelse. En ny start. Som om alle ting hviskes ut og vi lager nye minner, nye spor. 

Jeg blir mer og mer glad i vinteren. Det er så mye mer og finne på, barna koser seg ute, stemningen er utrolig og det er så lunt og fint.

Jo eldre jeg blir jo mer setter jeg pris på alle årstider. Man får så mye mer glede i livet om man setter pris på de små tingene. Og hvertfall de tingene man ikke får gjort noe med.

Måtte snøen bli liggende denne gangen.

💜

Hviledag,

Forrige uke var spekket med masse aktiviteter og folk rundt oss nesten hele tiden. Du vet det kanskje ikke men er det noe jeg blir utrolig sliten av så er det å ha masse mennesker rundt meg over flere dager. Det gjør noe med meg og tilslutt så henger jeg ikke helt sammen. Med gradering, julegrøt og julemarked så ble det mye mennesker og mye bråk. Det er utrolig koselige ting og jeg skulle så innmari ønske at jeg ikke ble så påvirket som jeg gjør.

Jeg ønsker å være mye mer sosial enn jeg klarer, jeg ønsker å være med venner og familie uten å tenke på at jeg må velge den ene eller andre. Men faktum er at jeg må velge. Jeg kan ikke være med på alt rett og slett fordi det koster for mye. Jeg får det ugreit, jeg blir sliten og jeg klarer ikke være en god nok mamma. Derfor velger jeg. Og altfor ofte går det utover mitt sosiale liv. Mitt liv som Malin. Jeg visste at jeg makset meg ut forrige uke og at denne uken må jeg hente meg inn, men det går greit. Jeg visste at barna skulle til pappan sin igår og dermed så er dagen idag hvile. Og det gjør jeg. Med hudpleie, søvn og tilbake til riktig kosthold vet jeg at imorgen allerede er en litt bedre dag.

Jeg skulle bare ønske jeg slapp å velge. 

<3

Årets julegrøt er overstått.

I år som de siste årene har vi sparket igang desember med julegrøt ute hos oss. Det var akkurat like koselig i år som alle andre og vi kan strålende fornøyde si at alle så ut til å kose seg.

Vi pleier og bli ganske mange og det var vi i år også. Dette er blitt fast tradisjon og vi gleder oss like mye til det hvert år. Og jeg skal innrømme at det er ganske stas å ha det på vår egen plass.

Nå er det førjulstid og endelig er desember igang. Fullpakket med tradisjoner, familie og tid sammen. Hvorfor er vi ikke like flinke resten av året?

Tusen takk til alle som kom i år. Vi gleder oss allerede til neste år.

💜