Så flinke barn!

Idag har vi vært på gradering. Barnas store mål. De har gruet seg og gledet seg i lang tid og idag var vi altså her. Vi var ute i god tid og de fikk leke og riste av seg litt nervøsitet først.

Etter noen timer med knall innsats fra alle var de slitne og fornøyde. De ga det de kunne og se var så flinke.

Jeg er så stolt av disse tre. Alle treninger de møter opp på, alle mål og alt de gjør for å komme dit de vil. Og de har det så utrolig gøy. Og det er det viktigste. At det er morsomt.

Nå er det nye striper på beltene og å jobbe mot neste mål til sommeren.

Gratulerer mine tre gull. Mamma er så utrolig stolt av dere.

💜

Stuen står for tur.

Jeg glemte å ta bilde før jeg var i gang så beklager rotet rundt altså. Men nå er jeg kommet opp i stuen. Eller jeg hoppet over trappeoppgangen foreløpig ettersom jeg ikke har funnet noen god løsning på å komme helt opp enda.

Stuen og spisestuen vår er veldig lys og trivelig og det vil vi den skal fortsette å være. Selvom vi har valgt en mørkere farge så tror jeg ikke det er noe problem.

Jeg tar jo vegg for vegg og er allerede godt igang. Med dette tempoet så kan jeg rekke det før jul altså.

Blir i hvertfall spennende å se hvor langt jeg kommer. Jeg klarer enda ikke se for meg resultatet og det gjør det enda morsommere. Gulfargen under skinner godt igjennom så med tre strøk på hver vegg er dette litt av en jobb. I tillegg må jeg jo skrape langs hver eneste planke så det tar tid.

Men det er gøy og jeg er ganske så stolt over at dette gjør jeg helt selv. Jeg kan hvis jeg vil.

Følg meg gjerne på Instagram om du vil se mer underveis. Du finner meg under malinslandligeliv der også.

💜

Jeg kommer meg ikke ut.

Mens solen varmer utenfor og lyser opp rim og frost så fint er alt jeg kan gjøre og lengte etter å komme meg ut. Ut på tur selvsagt.

Det er stort sett ikke noe som stopper meg fra turene mine men akkurat nå må jeg kaste inn håndkle. Jeg har nemlig dratt på meg tidenes forkjølelse.

Det begynte for tre uker siden og enda så sliter jeg med å puste. Det bare piper i halsen og jeg kjenner at kroppen ikke får nok luft om du skjønner?

Sjeldent jeg er syk, og veldig sjeldent det henger i så lenge. Men akkurat nå velger jeg å høre på kroppen min.

Det å presse meg ut med barnevogn attpåtil er neppe det lureste for å få igjen formen så da får jeg heller bli inne å vente til det er lettere å puste.

Har du vært forkjølet i år?

Det er det verste jeg vet og nå håper jeg det går over snart.

💜

Når det blir stille.

Når jeg og Rolf tok siste strøket i taket på kontoret her rett før lillemor skulle legge seg , løp hun rundt bena våre og gjorde ramp. Vi var litt stresset ettersom han skulle avgårde å hente noen barn litt her og der mens det var veldig nært leggetid.

Eva Amanda ble plutselig stille og jeg sa til Rolf at nå gjør a noe skikkelig sprell. Han flirte og sa seg enig. Jeg gikk å sjekket og hun satt pent i sofan med lekene sine.

Hun kom tilbake før hun ble borte igjen og jeg tenkte ikke mer over det. Ikke før jeg skulle gå inn på kjøkkenet for å lage kveldsmat. Det var nemlig hvite små fotspor fra kjøkkenet og inn i stuen.

Jeg stusset litt for det var ikke noe maling der men etter å ha fulgt sporene kunne jeg fort konstatere at pøbelfrøet vårt hadde sneket med seg hele malingsbrettet til rullen opp i sofaen. Dere kan tro hun var fornøyd 😂

Jeg satt henne i stolen og fikk vasket sofaen men hun var strålende fornøyd med seg selv.

Hun var hvit på det meste av seg selv og etter nesten en halvtime i dusjen var det meste borte. Jeg måtte le. Denne frøkna altså. Så kreativ og utspekulert at det er ikke mulig.

Jammen er hun søt til tider.

💜

Det går fremover.

Så er jeg ferdig nede i gangen. Det gikk egentlig ganske fort ettersom det ikke er så stort rom.

Det gjorde virkelig mye å bytte ut den gule fargen som var der. Det ble mye lunere og koseligere der også.

Det var fort gjort men jeg gruer litt for resten ettersom vi må ha tre strøk for at det skal blir bra.

Som du ser har jeg vært flink og holdt meg til planen om å dele det opp. Nå er det neste veggen opp trappen og jeg regner med at vi får begynt ganske fort.

Vi ble i allefall veldig fornøyde og syns det ser bedre ut i grått enn gult.

💜

Jeg fortsetter.

Nå som kontoret er ferdig tenkte jeg å ta en liten pause før jeg begynte på igjen. Heldigvis for meg så er jeg litt utålmodig, veldig ivrig og fryktelig effektiv. Jeg våknet kl seks idag tidlig og fikk ikke sove mer. Etter morgenrunden hos dyrene satte jeg igang. Nede.

Vi har jo tre etasjer som skal skrapes, fikses og males så her har jeg bestemt meg for å dele det opp. Rett og slett for å inne miste piffen gjennom hele prosjektet.

Derfor er jeg igang nede i gangen også får vi jobbe oss oppover etterhvert. Jeg gleder meg til det er ferdig og jeg er så uendelig fornøyd med den grå fargen vi har valgt.

På sikt skal stuen nede og kjøkkenet oppe også få nye farger men nå er det den største jobben først. Jeg håper vi er ferdige til jul og at vi kan nyte julen i nye farger.

Følg meg gjerne på Instagram for å se fremgangen. Du finner meg under malinslandligeliv.

💜

Herlighet så utrolig fornøyd!

Nå er jeg endelig ferdig med kontoret mitt og jeg ble så utrolig fornøyd. Det er blitt så lunt, hjemmekoselig og veldig meg. Her kan jeg virkelig like å sitte og jobbe. For de som vil se før bilder så er det her. Fargen vi valgte ble helt nydelig både i dagslys og på kvelden.

Det er liten tvil om at det blir koseligere å betale regninger nå i allefall.

I tillegg var vi så utrolig heldig og få tak i dette gamle hjørneskapet og det ble jo helt perfekt. Jeg er så fornøyd og litt stolt. Jeg får til det jeg vil og jeg får jo bevist det gang på gang. 

For meg er det viktig at huset får beholde sin sjarm og at vi ikke nødvendigvis må fylle det med masse nytt. Det passet jo egentlig perfekt at vi kjøpte det ettersom jeg liker den gamle stilen veldig godt og det var den vi hadde. Med andre ord så passer de fleste av møblene våre veldig godt inn her. De gamle vindusrammene er fra de har byttet vinduene på låven her engang og det ble bare helt utrolig fint. Jeg syns i hvertfall det og det er det som teller. 

Nå er det bare å vente å se hva Rolf sier når han kommer hjem fra jobb. Han har fått noen bilder selvsagt men det blir jo helt annerledes å se det i virkeligheten. 

Så, hva syns du? Er du glad i å pusset opp og male?

<3

For en helg!

Denne helgen var over på et øyeblikk. Vi startet den med å male kontoret og holdt på der inne hele fredag og lørdag. Nå er det en liten del som er uferdig ellers er det snart tid for å vise det frem. Søndag dro jeg til Oslo på event med forever. Litt påfyll av kunnskap er aldri feil og det var utrolig koselig å møte mange nye mennesker som driver med det samme som meg.

Jeg føler meg virkelig heldig som har fått denne muligheten og det er så godt å komme seg litt ut. Etter noen spennende timer med inspirasjon, faglig påfyll og læring gikk vi ut å spiste. Det var kjempe koselig og bli litt bedre kjent.

I tillegg kan jeg feire at jeg har oppnådd mitt første mål, jeg har endelig nettbutikken i boks. Og jeg er skikkelig ydmyk, stolt og takknemlig. Jeg klarte det nemlig på 1.5 måned kortere enn planlagt.

Jeg er så heldig som har så mange fine kunder som handler, heier på meg og støtter. Det setter jeg veldig pris på. Tusen takk.

En helt fantastisk helg er over og jeg er skikkelig klar for en ny uke med masse energi i kroppen. For det er det man får av disse helgene.

Lag deg en fin uke. Det skal nemlig jeg.

💜

Jeg smeltet.

Igår I flere måneder har pc jeg har streiket litt. Men jeg har fått til det jeg må, den har liksom blitt lappet sammen og det har fungert på et vis. Men noe frustrasjon har det blitt ettersom den plutselig ikke lader også vil den ikke skru seg på og så videre. Men jeg har nå  bare hatt den pc og da får man det til å fungere. Igår når vi kom hjem fra trening ble alle egentlig veldig stille. Jeg gikk for å skifte mens ungene gikk å stelte seg for kvelden. I det jeg kommer inn på kjøkkenet blir jeg overrasket av de alle sammen.

For da har den fineste gjengen min kjøpt ny pc til meg. Det var virkelig verdens fineste julegave og den er etterlengtet. Det var så koselig å komme hjem til og aller mest satte jeg pris på lappen som fulgte med. Jeg elsker sånne små søte ting i hverdagen. Som lappen altså. Pc satte jeg kjempe pris på den og men det er ikke en liten fin ting i det daglige liksom. 

Noen ganger smelter denne gjengen min meg helt og jeg er så takknemlig for akkurat disse. Nå kan jeg skrive og kose meg enda mer enn jeg allerede gjør.

Tusen takk til verdens beste kaosgjeng.

<3

Nå er vi igang

Idag har jeg virkelig kommet igang igjen. Nå har vi valgt farge og jeg har begynt med å få det som skal være hvitt, hvitt. Det er så gøy å se fremgang og jeg gleder meg til det blir ferdig. Vi har i tillegg fått tak i noen kjempe gamle, helt nydelige møbler og det kommer til å bli så utrolig fint. 

Jeg klør i fingrene etter å bli ferdig så ikveld blir det maling. Jeg er så spent og jeg har funnet pynt til veggen ute på låven så her blir det helt min stil i hele rommet. Rett og slett min lille krok. 

Følg med for å se resultatet!

<3