Herlighet så utrolig fornøyd!

Nå er jeg endelig ferdig med kontoret mitt og jeg ble så utrolig fornøyd. Det er blitt så lunt, hjemmekoselig og veldig meg. Her kan jeg virkelig like å sitte og jobbe. For de som vil se før bilder så er det her. Fargen vi valgte ble helt nydelig både i dagslys og på kvelden.

Det er liten tvil om at det blir koseligere å betale regninger nå i allefall.

I tillegg var vi så utrolig heldig og få tak i dette gamle hjørneskapet og det ble jo helt perfekt. Jeg er så fornøyd og litt stolt. Jeg får til det jeg vil og jeg får jo bevist det gang på gang. 

For meg er det viktig at huset får beholde sin sjarm og at vi ikke nødvendigvis må fylle det med masse nytt. Det passet jo egentlig perfekt at vi kjøpte det ettersom jeg liker den gamle stilen veldig godt og det var den vi hadde. Med andre ord så passer de fleste av møblene våre veldig godt inn her. De gamle vindusrammene er fra de har byttet vinduene på låven her engang og det ble bare helt utrolig fint. Jeg syns i hvertfall det og det er det som teller. 

Nå er det bare å vente å se hva Rolf sier når han kommer hjem fra jobb. Han har fått noen bilder selvsagt men det blir jo helt annerledes å se det i virkeligheten. 

Så, hva syns du? Er du glad i å pusset opp og male?

<3

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg