For en helg!

Denne helgen var over på et øyeblikk. Vi startet den med å male kontoret og holdt på der inne hele fredag og lørdag. Nå er det en liten del som er uferdig ellers er det snart tid for å vise det frem. Søndag dro jeg til Oslo på event med forever. Litt påfyll av kunnskap er aldri feil og det var utrolig koselig å møte mange nye mennesker som driver med det samme som meg.

Jeg føler meg virkelig heldig som har fått denne muligheten og det er så godt å komme seg litt ut. Etter noen spennende timer med inspirasjon, faglig påfyll og læring gikk vi ut å spiste. Det var kjempe koselig og bli litt bedre kjent.

I tillegg kan jeg feire at jeg har oppnådd mitt første mål, jeg har endelig nettbutikken i boks. Og jeg er skikkelig ydmyk, stolt og takknemlig. Jeg klarte det nemlig på 1.5 måned kortere enn planlagt.

Jeg er så heldig som har så mange fine kunder som handler, heier på meg og støtter. Det setter jeg veldig pris på. Tusen takk.

En helt fantastisk helg er over og jeg er skikkelig klar for en ny uke med masse energi i kroppen. For det er det man får av disse helgene.

Lag deg en fin uke. Det skal nemlig jeg.

💜

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg