Jeg smeltet.

Igår I flere måneder har pc jeg har streiket litt. Men jeg har fått til det jeg må, den har liksom blitt lappet sammen og det har fungert på et vis. Men noe frustrasjon har det blitt ettersom den plutselig ikke lader også vil den ikke skru seg på og så videre. Men jeg har nå  bare hatt den pc og da får man det til å fungere. Igår når vi kom hjem fra trening ble alle egentlig veldig stille. Jeg gikk for å skifte mens ungene gikk å stelte seg for kvelden. I det jeg kommer inn på kjøkkenet blir jeg overrasket av de alle sammen.

For da har den fineste gjengen min kjøpt ny pc til meg. Det var virkelig verdens fineste julegave og den er etterlengtet. Det var så koselig å komme hjem til og aller mest satte jeg pris på lappen som fulgte med. Jeg elsker sånne små søte ting i hverdagen. Som lappen altså. Pc satte jeg kjempe pris på den og men det er ikke en liten fin ting i det daglige liksom. 

Noen ganger smelter denne gjengen min meg helt og jeg er så takknemlig for akkurat disse. Nå kan jeg skrive og kose meg enda mer enn jeg allerede gjør.

Tusen takk til verdens beste kaosgjeng.

<3

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg