Tre kvarter.

Hun våknet som antatt i natt også, kl 0010. Alt så 20 minutter etter vanlig tid. Hun sovnet igjen med engang og jeg ble litt overrasket men sovnet like fort jeg og. Kl 01.00 var hun igang. Jeg mannet meg opp. Gikk ned, ga henne litt drikke og la henne ned. Forklarte rolig at nå er det natten og du skal sove.

Jeg gikk ut av rommet og hun gråt. Det er så fælt og la de gråte sånn. Etter 5 minutter gikk jeg inn på nytt, la henne ned sa natten og gikk ut. Hun var rolig en stund før hun på nytt begynte og gråte.

Sånn holdt vi på en halvtime. Før det var stille lenge. Jeg skulle til og gå opp å legge meg i det hun skrek til. Rolig gikk jeg inn, ga henne mer drikke og la henne ned. Det ble stille.

3 kvarter tok det og prinsessen sov igjen. Jeg tenkte for meg selv at dette burde vi gjort tidligere. Men nå vet jeg at det går. Jeg har fått sove i mange timer i natt og det kjennes utrolig godt.

Jeg er ganske sikker på at prinsessen våkner i strålende humør, mer uthvilt enn på lenge.

Tre veldig velanvendte kvarter. Nå er det bare å satse på at det varer og at det blir mindre og mindre tid før hun sovner. Men jeg er gladelig våken en liten stund for så mye søvn enn å ikke sove noe i det hele tatt.

Ønsker deg en nydelig dag.

💜

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg