For noen dager

Det er jammen ikke alltid lett å være både mamma, husmor og alt en vanlig hverdag fører med seg.  De siste to månedene har vi slitt med søvnen til minstemor. Hun legger seg fint og sovner med engang men våkner igjen klokken kvart på tolv. Stort sett akkurat på klokken. Det har endt med at hun blir med opp i sengen vår men med heller dårlig resultat. Hun sovner videre men så veldig urolig. Jeg får ikke sove og heller ikke Rolf i tilegg til at lillemor ikke har god nok søvn. 

Det er kun hjemme dette skjer for om hun er hos farmor og farfaren sin så sover hun natten igjennom. Vi har prøvd det meste men ingenting ser ut til å gjøre noen forskjell så det spørs nok ikke om vi faktisk må lære henne at nå er det natten og ta kampen om at hun skal sove i egen seng. 

Så får vi se, hvor mange dager det går før hun syns det er greit og ikke våkner fordi hun vil opp, men kjenner jeg denne tuppa rett så tar det litt tid. Hun er sta og fryktelig viljesterk. Jeg vet ihvertfall at etter to døgn våken skal jeg legge meg samtidig med henne og ta de få timene med søvn før hun evt våkner. 

Har du noen tips? 

<3

4 kommentarer
  1. Huff det er slitsomt når det blir sånn. Den eneste løsningen jeg kan tenke meg. Er nok dessverre å ta den kampen om at hun skal sove i egen seng <3 Kommer ikke på noe annet. Enda jeg har hatt 4 små selv 🙂

  2. Dette er nr fire her også og jammen blir dem sterkere og tøffere etter nummeret. Nå har vi holdt på en halvtime og hun er rolig igjen. å da tenker jeg, om det er så enkelt hvorfor gjorde jeg ikke dette før. Men jeg vet jo at det enda kan være litt mer tid igjen:) 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg