Ikke bruk energi på de

Når man velger og gjøre noe utenom det vanlige så får man høre det. Når man velger å prøve noe nytt så blir man sett på. Å velge en jobb som Forever er kanskje ikke noe alle ville gjort. Tiltross for at absolutt alle kan! Men jeg gjør det. Og jeg koser meg med det. Selvom jeg ikke jobber fulltid enda så stortrives jeg med det jeg gjør. Igår kveld satt jeg med det i flere timer, fordi jeg svarte på spørsmål og engasjerte andre mennesker og jeg får kontakt med folk. Det er så gøy. 

Jeg kan velge selv når jeg vil jobbe og når jeg ikke vil. Jeg har det veldig morsomt og fremover nå er det så mye eventer og spennende ting som skjer og jeg skal delta. Det blir utrolig gøy!

Så er det de da, som av en eller annen grunn føler for å må si noe. Akkurat som at det er greit og slenge med leppa fordi det er en uvanlige måte og jobbe på. Men er det egentlig det? Forever har jo eksistert i 40 år og står like stødig enda. Kan man da si at det er uvanlig? Og det er vel heller ingen hemmelighet at netthandel, nettbutikk, blogger, instagram osv er alle helt nye former å jobbe på. Tilogmed butikkene nærmer seg og være selvstyrt med ubetjente kasser osv. De vil aldri bli 100% selvstyrt, jeg også skjønner det. Men det vil bli et mindre behov for ansatte i de mengdene det er idag. 

Enten så tror du på det og gjør det, ellers så tier du stille og lar det være. Jeg har bestemt meg for at jeg ikke gidder å bruke energi på de som er negative til dette. Det gjør ikke meg godt, dermed trenger ikke jeg omgås de menneskene. Jeg har mine mål, de har sine. Også får vi la det være med det.

Så får vi se. Jeg skal stå på og idag går det rimelig bra!

<3

3 kommentarer
  1. At folk skal bry seg liksom :/ Så lenge man trives med det man gjør, så er det jo opp til hver enkelt tenker jeg 🙂 Jeg driver jo litt i samme gate, og det er litt fordommer der også- det er jo så forfengelig å ta vare på huden sin liksom 😛 ha ha

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg