Mens de andre sover.

Etter at jeg begynte med alle kosttilskudd igjen og virkelig ta vare på meg selv så kjenner jeg en energi jeg ikke har hatt på en stund. Jeg våkner til samme tid hver dag og jeg prøver å legge meg til den samme tiden hver dag samtidig som jeg gjør det som er bra for meg. Det virker, idag våknet jeg til vanlig tid. Hele huset sov enda og jeg listet meg ned, kledde meg og tuslet ut. Det var tåkete og overskyet men hva gjør vel det når en herlig humring ønsker meg velkommen. Jeg slapp ut Trollet, foret og vekte hønene. 

Alle fikk mat og vann og jeg fikk plukket egg. Hele 11 egg hadde det kommet i natt og jeg er super fornøyd.

Dette er den som har kommet siden fredag forrige uke. Pluss ett brett vi har tatt inn selv. Så nå kan vi trygt si at vi har egg tilsalgs igjen. De er flink disse damene. De nye frøknene trives og er ikke like redde for meg lenger. De har begynt å lage koselyder når jeg kommer inn der. 

Å starte morgenen på denne måten er så godt. I stillhet og ro. 

Nå er det tid for å lage frokost og vekke resten av huset. Idag er det nemlig ei som skal i bursdag, en som skal til en kompis og sistemann til ei venninne. Mens jeg, jeg skal fylle fryseren med brød.

Hva skal du idag? 

<3

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg