Å sove med barn

Det høres så koselig ut, å kunne sove med babyen på armen og bare kose. De fleste vet at dette ikke er sant, i allefall ikke her i huset. Jeg har vært bortskjemt med sovebabyer alle fire gangene. Men den minste prinsessen har i noen perioder den siste tiden funnet ut at det å stå opp klokken 00.00 er bra. Mamman er ikke enig og i jakt på søvn har hun endt opp i sengen vår. Men jeg kunne jo like gjerne ha stått opp.

For herlighet, det er ben og armer overalt, hun klatrer rundt i søvne og for oss andre er søvn en mangelvare. Jo mindre de er jo større plass tar de. Altså, jeg mener, hvordan i alle dager kan en liten frøken på 70 cm ta en hel dobbeltseng for seg selv og fortsatt ikke ha nok plass? Det er for meg helt uforståelig. Hun bruker bokstavelig talt hele sengen og det er virkelig ikke mulig for meg og sove der.

Jeg må jo le, for jeg vet at om et år eller to så savner man dette men det er virkelig en umulighet å sove med denne i sengen. Hun er jo så aktiv. Om hun skulle ha tid til å kose litt så er det fordi hun klatrer over deg i jakten på en enda bedre liggestilling enn hun hadde.

Jeg kan våkne med et ben i panna eller et hodet borret inn i magen. Hendene hennes er jo rene mordvåpnene om natten. Det kjennes hvertfall sånn ut når hun i nattens mørke får inn en høyre sving som treffer så godt at du mistenker at du ender opp som blind.

For ikke snakke om bena, de lever jo helt sitt eget liv, jeg tror ikke de er festet til kroppen hennes engang, de er jo OVERALT. Hvordan er det mulig liksom?

Men uansett hvor mange spark eller uansett hvor urolig denne lille frøkna er så er hun så veldig søt. Hun henter seg godt inn på det. Så da kan jeg bare miste litt søvn om natten, for hun trenger jo faktisk mamman sin litt. Og det skal hun få, så lenge hun behøver.

Sover du med barnet ditt? Er det like urolig som hos oss?

<3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg