Mitt neste prosjekt.

Jeg pusler jo inne i huset når jeg kan, nå er jo soverommene her ferdig og det gjør rom for et nytt prosjekt. Vi har et rom som er oppført som soverom i huset vårt. Jeg er ikke enig i det ettersom det egentlig er en liten gang som fører fra kjøkkenet, til et av badene og ned igjen i første etasje. For meg er ikke dette noe vi kan bruke som soverom ettersom jeg da føler vi låser badet. Jeg ønsker nemlig ikke at noen skal igjennom mitt soverom for gå dit, samtidig som at det hadde vært stengt når ungene sov om de hadde rom der. Derfor har jeg tatt det som kontor.

Helt perfekt, lyst og luftig med masse utsikt. Bare litt for blått for min smak. Det samme med tapeten, jeg blir stresset av å være der inne og derfor er dette neste prosjekt.

Det blir morsomt og jeg tror resultatet blir veldig bra. Det er bare å komme igang. Men aller først må vi finne ut hvem farge vi ønsker, vi skal nemlig ha samme farge her som i stuen og de andre rommene for å knytte huset mer sammen. Vi heller nok mot en grå nyanse ettersom det er så mye men foreløpig er vi usikre.

<3

7 kommentarer

Siste innlegg