En utrolig god morgen

Jeg våknet brått av vekkerklokken min, sjekket klokken og trodde vi hadde forsovet oss, det hadde vi ikke. Jeg tuslet stille ned og vekte barna, de sto opp og gikk for å ordne seg på badet mens jeg gikk opp for å lage frokost. Som alltid møtes vi rundt bordet klokken 0700. Det var så koselig. De skravlet og fortalte om uken sin hos pappan før vi kledde på oss og gikk ut. De syns det er stas med de nye hønene og vi ble derfor enig om å ta en tur innom de for å skru på lyst og fore både hest og høns før vi gikk.

Det var ikke lurt. Vi glemte tiden og måtte forte oss til bussen, når vi kom ut på veien var bussen allerede på busslommen og jeg skjønte at vi ikke kom til å rekke det. Vi tok en sjans, kom oss på riktig side av veien og viste tegn til at de ville være med. Heldigvis stoppet bussåføren med et smil. Ungene fortalte hvorfor og han bare lo før han sa at det var riktig av de og gi dyrene mat først.

Jeg tok med meg Millie og Eva Amanda og gikk videre, lettet over at de kom seg med bussen. Idag var det kaldt, og derfor ekstra stas når solen sto opp. Herlighet så nydelig det er nå. Solen kom sakte men sikkert og smeltet nattens frost før den begynte og varme.

5,5 km i herlige vær er virkelig godt for sjelen. Nå er jeg skikkelig klar for resten av dagen og bare lillemor er i seng skal jeg jobbe litt både inne og ute. Her er det som vanlig fullt av prosjekter i større og mindre grad.

Har du hatt en god start på dagen?

Lag deg en fin dag.

<3

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg