Det handler om å snu tankegangen

Veldig ofte hører jeg om alle de som ønsker seg. De ønsker seg en båt, en ny bil eller et hus. Alle har drømmer, planer og de tingene men veldig ofte ligger fokuset på feil plass. For du kan ønske deg en ny bil eller et nytt hus hvor mye du vil, men så lenge du forteller deg selv at det ikke går enten på grunn av økonomi, tid eller lyst så kommer det aldri til å bli noe nytt.

De aller fleste inkludert meg selv fokuserer på det de ikke har og det som ikke går. De aller fleste har lett for å finne unnskyldnigner istedenfor løsninger. Og er det da virkelig så rart at vi ikke kommer noen vei?

Det gjelder å snu tankegangen, og fokusere på det du vil ha, det du ønsker deg også jobbe målrettet for det. Å tenke positivt gjør noe med deg og ditt hodet. I allefall gjør det noe med mitt og dermed klarer man så utrolig mye mer. Og man får til mer fordi man er i en positiv steam. Om du skjønner?

Man er mer åpen, mer inkulderende, mer fokusert og mye mer engasjert når man virkelig jobber for noe på en positivt måte.

Det er ingen som sier det er lett og jeg sier ikke at huset eller bilen plutselig bare står der fordi du er positiv, jeg sier bare at jobben er ti ganger enklerer om du ser løsninger, og ikke unnskyldninger. Man oppnår så mye mer i forhold til alt om man bare har riktig tankegang.

Prøv det, ta deg selv i det og jobb litt med det. Så ser du hva som skjer.

<3

6 kommentarer

Siste innlegg