Den er så fort over

For nøyaktig 7 dager siden tok jeg dette bildet, i herlige farger og skikkelig høst vær. På  7 dager skjer det mye i den årstiden vi er i nå.

 På syv dager er det blitt uendelig grått og trist. Det er et faktum at høsten er på hell og minusgradene er tilstede om natten. Høsten som er så vakker er nå snart hvisket bort i en grå tone som straks går over i koselig hvit snø.

Snø er fint det og. Men akkurat denne mellomperioden hvor det bare er grått er ikke noe særlig. Jeg må ha enten høst, eller vinter. Da er det bra. Men været får jeg ikke gjort noe med og jeg får bare kose meg med å kunne gå tur på bare veier foreløpig.

Det er bare å innse at alle farger, allt det fine, det er over for denne gang. Nå er det bare å se frem mot vinter og jul. Det gjelder å glede seg over alle årstider.

<3

3 kommentarer
  1. Ja nå går det fort mot vinter. Trærne har sluppet bladene veldig fort i det siste. Trærne trekker livskraften sin innover i stammene sine for å klare seg i vinteren som er på vei. Fantastisk egentlig, hvordan alt fungerer 😀
   Nydelig hus du har, veldig koselig :o)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg