Mine morgener

Mine morgener er alltid best når jeg står opp tidlig. Så tidlig at jeg får fem minutter ute i stallen hvor jeg kan slippe ut Trollet, fore hønene og lufte Millie.

Det er ganske så koselig ute i disse stundene, hesten er glad for å komme ut og spise, jeg nyter at solen som regel prøver å stå opp og hanefar galer.

Det er en utrolig god start på dagen, jeg vet at dyrene har fått det de skal og jeg får mine fem minutter for meg selv. Fem minutter som er utrolig viktig for meg.

Jeg er avhengig av alenetid, jeg blir sliten av for mye lyd og derfor er det viktig å ta disse pausene fra hverdagen.

Når jeg er ferdig ute henter jeg Millie så hun får luftet seg litt før vi begge går inn. Hun for å spise jeg for å stelle meg litt. Foringsrunden og den biten foregår ofte i pysjen nemlig.

Jeg rekker å stelle meg, rense huden skikkelig og få på de produktene jeg bruker hver dag, og alt helt i fred og ro mens barna fortsatt sover.

Når jeg er ferdig med alt dette lager jeg frokost og klokken 0700 møtes vi alle til havregrøt rundt frokostbordet. Dette er oppskriften min på en perfekt morgen. Jeg elsker dagene mine når de er som dette og det her er grunnen til at jeg jobber med forever. Da er dette sånn jeg kan ha det. Ikke noe stress eller mas, kun min egentid som jeg disponerer selv.

Hva er din perfekte morgen?

<3

11 kommentarer
  1. Min perfekte morgen er minst ett kvarter “stilletid” med kaffe før jentungen vekkes :)) det er ikke alltid like lett å få opp en “snart-tenåring” så daglige dosen koffein å våkne på har mye å si på om jeg tar trøtt somling med ett smil eller stress haha :))

  2. Høres ut som en morgen jeg også kan like 😀 Men jeg må gå tur med hundene da, siden vi begge jobber og de må være hjemme aleine. Men, jeg liker den gårturen vi har på morgenen, før resten av verden våkner <3

  3. Ja, jeg liker det veldig godt 😀 Og så er det litt krise når jeg kommer hjem siden vi kun har et bad og det blir trangt og kø.. Ha ha.. Kravet er minimum 2 bad når vi en dag finner et hus vi vil ha 😉 ha ha

  4. He he.. Vi er to personer og jeg må ha et eget bad jeg altså, helt et gjestebad også (ellers må de bruke Kristoffer sitt bad) og helst et til hundene også (vaskerom med dusj/badekar) 😛 ha ha.. Må vinne usannsynlig mye penger i lotto jeg altså 😛

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg