Ut på nye veier.

Siden Eva Amanda sov til klokken 10.00 idag ble det ingen tur på morgenen. Da vet jeg at jeg har lett for å ikke gå i det hele tatt så etter duppen hennes slo jeg meg hard og puttet henne i vognen og gikk. Bare rett på andre siden av jordet vårt går det en vei og jeg har lurt lenge på hvor den fører. Lite visste jeg om hva som ventet meg.

Vi begynte å gå, opp det jeg trodde var en liten bakke, det var den forsåvidt først, så ble den brattere og brattere og brattere. Hele 4,2 km oppover gikk det. Melkesyren sprengte i bena og jeg trodde et lite øyeblikk at jeg skulle dø. Jeg er ikke i den beste formen enda. Jeg stoppet innimellom bare for å puste.

Det var riktig nok rimelig pent oppover der men herlighet, dt oppdaget jeg ikke før jeg var på tur ned igjen.

Det var en herlig tur sånn egentlig og nå brenner det i både rompe og lår. Jeg kommer til å se smashing ut til neste sommer om jeg skal fortsette og gå opp og ned der hvertfall.

Tilsammen 8.3 km og jeg er strålende fornøyd. Jeg kom meg ut, fant en ny vei og den ble til en fryktelig god treningsøkt.

Pleier du å prøve ut nye veier?

<3

10 kommentarer
  1. Stine Tjernsli Jensen: Ja det blir fort kjedelig og gå de samme stedene hver gang. Det er gøy og jeg syns alltid det er spennende å se om jeg finner noe fine runder. Jeg er ikke så glad i å gå frem og samme veien tilbake 🙂

  2. Ja, jeg har gått mange slike turer. Ikke planlagte, man man kan jo ikke gi seg før man veit hvor man ender. Og jeg finner alltid slike plasser “laaaaangt” inn i skogen der ingen andre er slik at hunden kan få løpe fritt 🙂 Og finner vi vann i sammen slengen er liksom turen komplett- selv om jeg kommer gjennomsvett hjem igjen. Ha ha..

  3. Jeg finner ikke veien med den heller jeg da.. Den er jo snudd opp ned og det tar litt tid å skjønne hvilken vei man da skal gå 😛 ha ha

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg