Den fantastiske trappen.

I huset vårt er det to trapper, en på hver side av huset. Den du ser på bildet går fra første etasje og opp i tredje. Jeg elsker den. Den er så majestetisk, stor og vakker. Jeg blir ikke lei av den. Til tross for at den i løpet av det neste året skal forandres og jeg må gjøre jobben så elsker jeg den.

Med tiden skal trappetrinnene få samme farge som gelenderet og jeg skal male veggene. Jeg gleder meg til å begynne selvom det er et uendelig stort prosjekt. Trappene i huset er en del av sjarmen.

Tenk så mange føtter som har tråkket opp og ned disse trinnene, så mange som har snublet, bært og løftet ting opp og ned her. Så mange trinn som knirker, skriker og piper når du går i de. Det ligger en stor jobb bak hvert eneste trinn og jeg er stolt og jeg gleder meg til å ta fatt på det. For det er vi som skriver den neste historien i disse trappetrinnen og den historien skal jeg passe på at alle vet. På den måten trenger ikke de neste å lure som jeg gjør. På den måten kan det gjenfortelles og når mine tipp tipp oldebarn sitter på kjøkkenet og snakker så kan de  få høre historien om den gangen jeg holdt på her. Om den gangen jeg pusset, malte og ordnet. Og da skal de få det så detaljert at de vil kjenne hvilken kjærlighet, omtanke og nøyaktighet som er blitt lagt ned i akkurat disse trinnen.

For nå er det min tur til å skape en historie.

<3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg