Hvorfor?

Flere spør meg hvorfor jeg ønsker og jobbe med forever living. Om jeg virkelig tror at jeg kan jobbe med dette på fulltid, en del mener at det bare er en drøm jeg har som aldri kommer til og skje. Vel, nå skal jeg svare. Det finnes en eneste grunn til at jeg begynte med dette og den er sabla god. Jeg er hektet på produktene. Fra å ha et ansikt som var fullt av kviser og urenheter, en form som ikke var bra og en kropp som virkelig ikke funket, startet jeg jo opp med det kroppen min trengte. Og gjett hva, alt jeg prøvde fungerte. For første gang siden jeg fikk kviser og uren hud var jeg fri. Kroppen spilte på lag og jeg følte meg strålende. Jeg er hektet, jeg merker selv hvor gode produktene er og hva de gir meg. Når de på toppen av det hele er miljøvennlige så er jeg solgt. Derfor ble det lett å begynne å jobbe med dette.

 

Det er veldig lett å jobbe med noe man bruker, liker og virkelig kan gå god for. Noe man har hundre prosent troen på selv. Noe som allerede er i min hverdag.

Om det blir min heltidsjobb får tiden vise. Akkurat nå koser jeg meg med å bygge opp noe. Jeg har et mål, en plan og jeg drives av det og kunne styre mine egne dager, det og ha mye mer tid til barna, og kunne reise mer og disponere min egen tid som jeg vil. Jeg ønsker å kunne jobbe hjemmefra, det gjør vi vel alle. Og kunne ha mer til til huset mitt, dyrene mine. Og barna som nevnt over. Barna er min motivasjon.

Så derfor begynte jeg med dette. Fordi jeg er hektet, fordi det finnes bra produkter for alle typer hud, kropp, hår og hjem. Fordi det hjelper miljøet, fordi jeg på sikt kan bestemme over min egen tid.

Hvis ikke det er gode nok grunner så vet ikke jeg. Jeg heier på meg selv og jobber videre. Fordi denne gangen har jeg troen på meg selv. Jeg vet at jeg kan klare akkurat det jeg vil. Det er bare å jobbe hardt for det.

<3

2 kommentarer
  1. Helt enig med deg <3 Jeg har det jo akkurat likt, bare med Mary Kay <3 Jeg satser ikke på å drive med det på fulltid, i alle fall ikke nå. Men jeg jobber med oppover og ser hvor det ender 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg