Så utrolig fornøyd.

Denne uken har jeg virkelig stått på. Jeg hadde en plan  om å ta et rom denne uken og et rom neste gang de var hos pappa’n sin. Men effektiviteten tok meg litt og begge er ferdig. Bildet over er før bildet fra Celine bodde der inne. Rommet har fått en kjempe forandring og jeg er så veldig fornøyd.

Her skal Izac bo nå og jeg håper han blir fornøyd. Jeg har skrubbet, skrapet og malt. Bannet, vært glad og blitt frustrert. En del av det å ha et gammelt hus er å finne løsninger. Det har jeg i allefall lært.

Jeg tar meg selv i og gå inn på rommene for å bare titte. Er stolt fordi jeg har gjort absolutt alt selv. Fargen er nøye valgt så han kan ha den i noen år.

Alle diplomene fra treningen er endelig oppe og det samme med bilder han har malt selv. Jeg gleder meg veldig til å vise det til han.

Da kan jeg krysse av dette rommet på listen og det har vært utrolig gøy. Jeg begynte på mandag og er ferdig idag. To rom. Fem dager.

Nå skal jeg slenge bena på bordet å nyte kvelden.

Hva syns du? Ble det bra?

💜

5 kommentarer
  1. Hey there just wanted to give you a quick heads up. The text in your article seem to be running off the screen in Firefox.

   I’m not sure if this is a formatting issue or something to do with internet browser
   compatibility but I thought I’d post to let you know.
   The style and design look great though! Hope you get the issue resolved
   soon. Many thanks

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg