Prisen å betale.

Da jeg mistet fingeren i januar var jeg i form, jeg hadde tatt jobben med å få en frisk og sunn kropp. Ansiktet mitt var fint og sist men ikke minst så følte jeg meg bra. Så skjedde det og sakte men sikkert har jeg latt meg selv forfalle igjen.

Det er helt utrolig hvordan jeg og sikkert flere lar det skje. Man vet hva som er bra for seg selv men man bare gjør det ikke. Jeg var riktig nok flink til å gå, men å rense huden og ta vitaminer og mineraler ble byttet ut med smertestillende og våken netter.

Nå betaler jeg prisen. Jeg har en forferdelig følelse i kroppen, oppblåst, sliten og fortsatt ingen søvn. Posene under øynene er store som aldri før og huden min er ufattelig uren. Nok engang. Hvorfor gjør jeg dette mot meg selv?

Det er ikke vanskelig å se hva jeg har å jobbe med. Jeg liker jo slettes ikke å gå rundt som dette.

Nå har jeg nok en gang tatt grep. Jeg har startet med alle vitaminene mine igjen, jeg tilfører kroppen det den trenger og jeg renser huden min med alle de produktene jeg vet virkelig for meg.

Jeg har begynt med forever igjen og er nå tilgjengelig for alle mine kunder. Jeg skal ta kampen engang til og denne gangen skal jeg ikke gi meg.

Jeg vil først og fremst si beklager til de kundene som har ventet på å høre fra meg også vil jeg si tusen takk til alle de som fortsatt er der.

Nå er jeg på veg tilbake og jeg skal komme sterkere enn noen gang før. For den som gir seg er en dritt og det er ikke jeg!

💜

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg