Når posene under øynene når uante størrelser.

De fleste vet jo at jeg har slitt med søvnen en stund. Jeg er inne i mitt 3 år hvor jeg ikke sover noe særlig. Jeg begynner å merke at det er krevende å fungere optimalt og jeg begynner å stresse litt i forhold til jobb. Jeg har jo løst det med å jobbe kvelder og helger og skal forsåvidt fortsette med det men jeg må få på plass søvnen snart.

Jeg legger meg stort sett i 22 tiden og sovner fort og godt. Problemet er at jeg våkner etter alt fra en time til to og blir liggende våken. Jeg aner ikke hvorfor og jeg blir mer og mer frustrert.

Det er ikke bare bare og få unna alt man skal og være en god mamma uten søvn.

Hele forrige uke var Eva Amanda syk og våken hele tiden, bokstavelig talt og denne uken har hun endt opp i senga vår vær natt. Det gjør ikke søvn noe lettere. Heldigvis er jo dette bare en periode men det tærer på.

Motivasjonen til å gjøre noe synker og det man ender opp med er kun det man må.

Nå er posene under øynene nådd nye høyder og i natt har jeg tilbragt våken.

Heldigvis er Rolf hjemme idag og jeg har blitt beordret i seng, bare for å få en time på øyet før han må reise ut en tur.

Har du problemer med søvn?

Hva gjør du for å få sove?

💜

1 kommentar
  1. Hei. Kjenner følelsen.. For min del hjelper det å legge meg senere, gjerne være stuptrøtt, og så være konsekvent på at jeg ikke tenker på søvn. Å ligge og prøve å sove gjør ting verre, og gjør at du blir mer våken. Ta med en bok, et strikketøy eller noe annet du liker å pusle med, slik at om du våkner etter kort tid har noe å drive med istedefor å tenke. Sovemedisin er ikke noe godt alternativ. De jeg har prøvd gjør meg groggy dagen etter, Tvi tvi. Klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg