Hva ønsker ungene seg?

Nå som vi har invitert til voksenbursdag for tre av barna kommer det stadig spørsmål om hva de ønsker seg. Jeg tenkte gjøre det litt lettere og rett og slett skrive et innlegg til de som lurer her.

Jeg kan jo starte med Izac André, her går det jo for det meste i legobygging og alle mulige kule legoting som egner seg for en 10 åring er derfor kult. Ellers så er jo alltid klær til voksende barn en kjempe slager for mamman i allefall. Og jeg kan nevne at alt av utetøy og mye av bukser, undertøy og klær generelt er blitt for lite i sommer. Ellers er jo penger på sparebørsen en hit.

Celine Amalie har den samme klesproblematikken og det meste er for lite. Mens dukker, dukkeklær, Barbie og frost er veldig populært om dagen. Hun er også veldig glad i å tegne, klippe og lime.

Eva Amanda er jo ganske liten enda men som 1 åringer flest trenger hun klær. Mamman hennes elsker for øvrig superundertøy og syns det er veldig kjekt ettersom vi er utrolig mye ute. Vi har heller ikke kjøpt inn verken regntøy eller uteklær som er egnet utover vinteren så det er og noe hun ønsker seg.

Her er noen tips for dere som lurer, vi gleder oss til å feire gullene våre med dere.

💜

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg