Det skjer ting.

Selvom jeg er slått ut skjer det fortsatt ting her. Jeg småfurter litt fordi jeg ikke får være med men allikevel er jeg sjeleglad for at Rolf og venner står på. Vi visste jo at en del måtte gjøres for å få låven klar til høner og hest. Derfor har vi begynt allerede. I rommet som hønene skal få. Her har vi en tidsfrist ettersom vi må bli ferdig så de kan få flytte inn. Da kan nemlig trollet få komme inn og alt dette må skje før nyttårsaften. Men vi ligger godt ann.

I dette rommet lå det godt over 20 cm med betong. Heldigvis ganske dårlig armert men for en jobb. Vi måtte fjerne det i og med det er sprekt og ødelagt. Den siste uken har det blitt pigget og bært ut så nå er det bare å legge isolasjon før det skal støpes på nytt.

Vi har ikke mistet takhøyde ettersom vi gjorde det på denne måten. Det er mer tungvint men det blir i allefall ordentlig.

Idag får han hjelp til støping og neste helg kan vi forhåpentligvis begynne å sette opp litt vegger og dele inn rommet sånn jeg vil ha det.

Nå har jeg prøvd ut en del forskjellige måter i forhold til hønsehus og denne gangen skal det være mest mulig praktisk og anvendelig.

Vi fryder oss over alt vi rekker og gjøre. Det er gøy og jeg tror det blir skikkelig bra tilslutt.

💜

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg