Skrekkblandet fryd.

Det er få dager til vi får nøkkelen til vårt kjære for alltid hjem. Her kan vi jo bo resten av livet om vi vil. Etter å ha leid i mange år kjenner jeg på følelsen av trygghet, hjem og ro. Det er herlig men allikevel så skummelt.

For oss har det ikke noe å si økonomisk med tanke på at vi har leid og kommer billigere ut av det med lån. Men med eget hus så er det vedlikehold, kommunale utgifter og andre ting man ikke er vant til. Selvfølgelig vet vi at det går. Men det er skummelt. Man er livredd for at man ikke skal klare det.

Jeg er beinhard økonomisk og derfor kunne vi kjøpe. Det har vært to knall tøffe år og premien er veldig fortjent. Syns vi selv men herlighet så nervøse vi er. Når man aldri har eid så blir det nok litt sånn. Det er så gøy og det er helt utrolig at dette her er våres. Men igjen så skummelt.

Jeg vet at vi klarer det og jeg vet at det kommer til å bli så bra. Og om en bitte liten uke, straks bare dager kan vi endelig låse opp døren i vårt helt egne for alltid hjem.

Herfra trenger vi aldri dra.

💜

4 kommentarer
  1. Jeg forstår deg/ dere meget godt. Bare gi det litt tid så faller dere inn i en rutine med dette å eie eget hus. Det er litt enklere å leie, da har man så å si kun husleien å tenke på.
   Vi er veldig fornøyd med å eie, da vi også har tidligere i våre liv vært leieboere.
   Mine to yngste barn synes det er merkelig at folk leier og ikke eier selv. En gutt i klassen til vår sønn ( nesten de eneste som leier) ble faktisk sjikanert av andre barn for at de leier. Er det mulig, liksom?
   Huset dere har valgt ser utrolig flott ut. Vi skal på visning den 21 august da vi skal selge å flytte fra denne plassen. Barna trenger et annet skolemiljø. Særlig sønnen vå som er 11 år. Gruer meg litt til å flytte fra Villakulla (selge), men hva gjør man ikke for barna sine?
   Masse lykke til som ny verpede huseiere 🙂 <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg