Vi som skulle på noen utflukter i år.

I år skulle vi på noen utflukter. Vi visste at det ikke ble noen ordentlig ferie ettersom vi skulle gifte oss, men noen utflukter skulle vi på.

Men nå er det 9 august og vi har ikke gjort noe annet enn stranden og noen dagsturer hit og dit. Mammahjertet har rimelig dårlig samvittighet, men når det ble huskjøp på toppen av bryllup begrenser det seg litt hva man rekker.

Det å flytte med dyr og masse utstyr til det ene og det andre krever litt tid. Og akkurat nå så har vi ikke så mye tid. Jeg skal opereres igjen den 27 august så vi må være ferdige før det og nøkkelen den får vi ikke enda.

Vi har derimot tilbragt et knippe timer på stranden, med kortspill, besøk av søskenbarn og det viktigste av alt, vi har vært sammen. Vi har kost oss sammen og vi har bare nytt at det har vært sol og varmt.

Ungene i seg selv er nok ikke så plaget ettersom de har lekt masse med venner og badet, herjet og styrt dagene selv.

Heldigvis er ikke sommeren helt over og vi skal nok få til en tur eller to før snøen kommer. Men aller først er det flytting på gang.

Har dere reist i sommer?

💜

2 kommentarer
  1. Heisann! Ny her på blogg.no .. så innom å kikke litt her. Syns det var så fine bilder her hos deg,så måtte innom en tur.
   Vi har vært på ferie. Kjørt fra nordnorge,igjennom Sverige og til Danmark med vogn. Godt planlangt tur . Men blir nok lenge til neste gang vi kjører så langt tur. Vi har hatt en kjempe fin tur for all del. Men langt for både store og små. Jeg tenker som deg,det viktigste er nok å være sammen. Å du skal se,det kommer flere sommere og ferier. Barna lider nok ingen nød .
   Ha en fin kveld.
   Klem Christina

  2. Tenker nok barna er fornøyde med det dere har gjort sammen og har nok også kjent på spenningen og gleden ved giftemål og huskjøp <3
   Selv har jeg bare jobbet hele sommeren, med noen få fridager her og der 🙂 Glad jeg har sittet mest inne i denne intense varmen for jeg takler det så veldig dårlig 😛 ha ha

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg