Min lille hemmelighet.

Veldig mange spør hvordan jeg kom på å pynte som jeg gjorde til bryllupet, hvor pynten er kjøpt, hvor er kjolen fra og kjolene til jentene. Vel nå skal jeg svare på det og noen blir nok overrasket.

Jeg bestemte meg tidlig for at denne gangen ville jeg ha det akkurat som jeg ville med full pakke, taler, sang og dans. Jeg visste hvilken farge jeg ønsket å bruke men den viste seg å lage litt hodebry. Turkise er nemlig ikke like enkelt å finne overalt og turkise er slett ikke turkise.

Men tilslutt fant jeg altså et nettsted hvor jeg fant absolutt alt jeg trengte og mer til. All pynten er kjøpt på samme sted og det beste av alt er at kjolene også kom derfra. Jeg bestilte ganske tidlig ettersom man kan være både heldig og uheldig men alt klaffet.

Absolutt alt er nemlig handlet på wish. Tro det eller ei. Rolf kaller meg bare for wish dronningen ettersom jeg er helt sikker på at jeg nå har rundet wish. Men det var ikke en eneste gjest som kunne gjettet det.

Alt ble helt perfekt og når jeg fortalte hvor alt var fra var det få som trodde det.

Jeg smiler og har det artig når jeg ser reaksjonene til folk. Jeg har spart utrolig masse penger på å handle derfra og jeg kan jo si at det ikke ble noe dyrt bryllup.

Jeg har i allefall bevist at det går ann å lage et perfekt bryllup til få kroner.

💜

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg