Denne sommeren.

Sand i mellom tærne hver eneste dag, sol, varme, strand og bading. Det er alt vi har gjort. Ingenting for noen, alt for oss. Vi har ikke vært på ferie i år heller. Men vet du hva? Vi bor jo i verdens fineste bygd, med friluft, strender, sol, båt, bading, sandslott og lek. Og alt sammen rett utenfor døren vår.

Jeg kommer til å huske denne sommeren til evig, fordi jeg har lagt bort telefonen, jeg har sett mine barn, de har vært med meg. Denne sommeren hoppet Jenny Aurora rett uti vannet uten badering og alt som er. Hun har nesten lært seg og svømme. I år har Izac André endelig turt å hoppe fra brygga og Celine Amalie har blitt mye tøffere enn hun har vært.

Vi har ligget hele dager på stranden med mat og drikke, vi har hatt dager hvor vi har stått opp, gått dit forså å gå hjem til kvelden og legge oss. Vi har lekt, spilt uendelig mange runder med kort og vi har bare vært sammen.

For oss har denne sommeren vært magisk. For oss har den vært alt. De har hatt to fantastiske uker hos pappa’n sin og har igjen litt ferie der før vi skal ut på litt eventyr etter det.

Denne sommeren har vi ladet batterier, vært sammen og vært med venner. Denne sommeren har vi kjent hva nærområdet har å by på og for oss har det vært alt.

For i bunn og grunn har vi gjort det ferier handler om for oss. Nemlig det og være sammen.

💜

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg