Jeg tror din siste tid er her.

En del av det med å ha dyr er å se dems behov, dems lykke og smerter. En del av dette er å være der nok til å sette en stopper for når det er greit å la det gå videre og når man skal ende. Vi er der nå. Jeg har sett det komme. De tre siste vinterene har du hanglet litt. Kroppen din liker ikke kulden lenger. Kroppen din orker ikke bli satt igang flere ganger og du er sliten. Du er stiv, du har ikke de bevegelsene du skal ha lenger. Du er blitt gammel.

Jeg har sagt det flere vintere at tiden din er på hell. Jeg ser du sliter og når du nå takler 15 pluss grader dårligere enn du burde så vet jeg hva jeg burde gjøre. Men det er så vondt. Det er så vanskelig. Allikevel så vet jeg at jeg kan ikke holde deg her for min skyld. Jeg vet at det er egoistisk. Og jeg ønsker ikke å se smertene dine.

Du har hatt et lykkelig liv hos meg. Hos oss. Du har hatt fantastiske områder å gå på, blitt dullet med av ungene og vi har hatt noen turer som er helt enorme. Jeg har så mye fint å tenke på når jeg tenker på deg og jeg vet at du har hatt det fint hos meg.

Jeg skriver jeg tror din siste tid er her men innerst inne så vet jeg. Innerst inne så vet jeg hva som skjer. Jeg vet at dette blir din siste sommer og jeg vet at det er det beste for deg. Det gjør så vondt. Og jeg vet ikke hvordan jeg skal få sagt det til ungene. Du er så nydelig, så vakker og snill men jeg kan ikke la deg ha vondt lenger.

Inntil for noen uker siden tenkte jeg å sette deg igang igjen. Så kom varmen og du strålte enda mer enn før. Derfor vet jeg nå etter normale temperaturer at du klarer ikke en vinter til. Og jeg vet ikke hvordan jeg skal takle det.

Nå skal du få gå noen uker til på grønt gras også skal du få slippe. Denne siste sommeren skal du få bare kose deg.

Det gjør så vondt og hjertet mitt er knust men jeg må se deg. Jeg må tenke på deg og ditt beste. Ikke mine behov for å ha deg her.

Din siste sommer er her nå og sammen skal vi nyte den.

💜

2 kommentarer
  1. Du gjør det som er riktig. Selv har jeg dyr, og ja det er så viktig å ikke være egoistisk uansett hvor mye hjertet våres blir knust. Kos deg den siste sommeren med hesten din, og ta vare på alle de gode minnene når tiden er inne. 😊

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg