Det er virkelig sommer.

Nå er det så varmt og vi er lykkelige for å ha ferie. Vi bor på stranden for det er det eneste som går ann i denne varmen. Vi nyter. Ungene er som fisker og de legger seg med innskrumpa hud og et smil om munnen hver kveld. For andre året på rad har vi hjemme sommer og jammen er det godt.

Idag er det meldt 30 grader i skyggen og dermed er det en ny dag på stranda. Vi skal riktig nok ikke dit vi pleier men litt lenger bort. Veldig greit å variere litt.

Lillemor sover dårlig i varmen og har i tillegg litt feber på grunn av tenner så da er vi oppe og kan lage vafler, kjeks og pakke med oss masse drikke. Det er viktig.

Noen ganger så kjenner jeg på at vi virkelig ikke trenger annet enn dette mens andre dager hadde det vært deilig og reise bort.

Vi skal ut å farte litt i helgen og i løpet av sommeren blir det Tusenfryd. Men ellers skal vi være hjemme. Jeg kjenner litt på dårlig samvittighet ovenfor barna fordi vi bare er hjemme, samtidig ser jeg jo at dette er godt for de.

Hvordan er sommeren deres? Er det varmt?

Nå skal jeg lage ferdig alt og fikse en god frokost til barna våkner før vi rett og slett drar for å bade. Der blir vi nok idag!

💜

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg