Oh, herlige sommer!

Her på Østlandet er sommeren skikkelig på plass med 30 grader i skyggen ligger vi alle som slakt og får ikke gjort så mye. Eller. Vi har lagt oss til nede ved vannet her vi bor og ungene bader, hopper og storkoser seg. Jeg sitter på land og forsyner de med drikke, frukt og følger med. Dagene flyr og vi nyter hvert sekund det ikke er noe vi må.

For i denne varmen er det litt styr når vi må noe eller skal kjøre noe sted.

Ungene er kjempe tøffe og hopper både med og uten armringer. Jenny Aurora driver for fullt og lærer seg å svømme.

Å være bitteliten i denne varmen er nok ikke enkelt. Men vi har heldigvis ei lita frøken som stort sett er blid og fornøyd. Og hvis ikke så er det en grunn til det. Hun sover en del. Når hun får være med å bade så stråler hun.

Rolf har fått opp større gjerdet til hestene så de kan få gå i skogen å nyte litt grønt og enda mer skygge. Vi har fått pløyd opp området der de går og det satte de nok veldig pris på. 90 prosent av fluer, knott og mygg forsvant da.

Ukene flyr og nå er vi på siste innspurt før sommerferie. Denne uken er det avslutninger, treninger og diverse. Barna dro til pappa’n sin igår og det har de gledet seg til veldig lenge.

Nå skal jeg fikse litt her hjemme før jeg skal hente jentene og på helsestasjonen med Celine Amalie. Det er tid for 6 års kontroll.

Jeg kan ikke tro at hun nå begynner på skolen.

Hva har du gjort siden sist? Er det varmt hos deg?

💜

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg