Hvor er det blitt av barna?

Det hender seg noen bemerker at siden jeg begynte å skrive her så er barna borte. Om noen bilder av de legges ut er det som regel Eva Amanda eller mindre synlige bilder av de. Med unntak av bildene fra 17 mai og noen få andre så er de mindre synlig enn før.

Det har sine grunner og den er egentlig veldig enkel. Jeg begynner å få store barn og de velger selv hva jeg kan legge ut eller ikke. Som regel vil de ikke at jeg skal legge ut og det respekterer jeg. Izac André liker generelt ikke at jeg tar bilder av han og jeg vil mye heller kjøpslå om å få ta bilder og sette inn i familie albumet enn å legge de ut her.

Jentene er veldig nøye og de stiller forsåvidt alltid opp på bilder men ønsker ofte at jeg ikke legger de ut. De to eldste lærer mye om nettet og sosiale medier på skolen og jeg syns det er viktig at de får velge selv. Det er tross alt dem det handler om.

Jeg har nok også blitt mer obs på å skjerme de og dermed blir de mer fraværende. Men de er allikevel med på alt vi gjør. Om de ikke er hos pappa’n sin.

Så det er altså ingen annen grunn enn det mest logiske. Jeg syns det er hyggelig at dere spør og at dere savner de her men det er de som bestemmer og alt jeg legger ut har jeg spurt de om først.

Jeg er nok ikke alene om å skjerme de eller la de bestemme selv.

💜

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg