Går det fremover?

Det er tydelig at det er mange som tenker på meg og hvordan det går. Jeg syns det er veldig koselig. Jeg er litt til og fra her om dagen rett og slett fordi hverdagene består av det samme og fingeren er mye av det samme. Det går veldig veldig sakte fremover.

Jeg har fått igjen et lite hudlag på armen og kan gå uten bandasje der så lenge jeg ikke er i solen og det samme med det inne i hånden. Fingeren er fortsatt i bandasje og den blir det en stund til.

Jeg syns det begynner å bli veldig langtekkelig nå. Det er fem måneder siden uhellet var ute og enda er det ikke ferdig. Både legene og jeg venter stadig på at hudlaget som ble lagt på skal dette av, de kan ikke ta det av ettersom de er redd det ikke kommer ny hud under. Foreløpig er alt veldig usikkert og jeg er lei. Men nå har jeg holdt ut så lenge at jeg biter tennene sammen litt til.

Hva smertene angår så er de mindre men fortsatt tilstede om noen kommer brått på eller jeg er borti noe. Jeg stabler hverdagen så godt jeg kan på plass og må ta en dag av gangen. Heldigvis får jeg fortsatt god hjelp fra alle de fantastiske menneskene rundt meg og jeg er så utrolig takknemlig for det.

Jeg krysser fingrene for at jeg slipper noe mer og at den skal gro. Det vil bare tiden vise.

💜

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg