For et herlig vær.

Sommeren kom brått og gæli med masse sol og masse varme. Jeg har kastet klærne for lenge siden. Jeg kan ikke huske sist jeg brydde meg så fælt om å bli brun men i år skal jeg jo gifte meg og dermed er det litt viktigere enn ellers.

Det er herlige dager med barna som leker med hverandre og andre. Jeg pusler rundt med det jeg får til og nå begynner det bli ganske bra etter vinteren. Om ikke lenge skal vi sette opp gjerder og årets høydepunkt er nær. Nemlig beiteslipp. Som jeg sa så pusler jeg bare. I og med jeg har bare en hånd som virker så er jeg fornøyd med alt jeg får gjort. Nå har jeg satt ut blomstene, lysene og Rolf har montert opp de nye hagemøblene på terrassen.

Foran hønsehuset er det koselig og innbydende og jeg tror jammen meg damene liker det godt. Her renner eggene på og vi teller gjerne 14 om dagen.

Inngangspartiet vårt har for første gang fått blomster i pottene og lys. Jeg er meget fornøyd og det er helt utrolig hva litt farger gjør for trivselen.

Vi rett og slett storkoser oss og egentlig så venter vi litt på sommerferien. I år får alle barna ekstra lang ferie og det blir godt og gøy for alle.

Nå er de alle sammen i seng og jeg skal ordne litt før jeg kryper etter. Med så mye utetid så blir man jammen trøtt.

💜

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg