Så utrolig glad.

Idag fikk jeg brev i posten, det i seg selv er ikke unormalt og her i huset er det heller ikke unormalt at det kom fra sykehuset. Det som var annerledes var hvilket sykehus. Jeg kjente klumpen i magen med engang jeg så hvor det kom fra, jeg visste jo at det var svarene på celleprøven. Legen sa også at om jeg ikke hørte noe så var det godt nytt. Jeg åpnet det og leste. I noen sekunder var jeg sikker på at det ble ny operasjon og jeg var så utrolig innstilt på det.

Lettelsen var helt enorm da jeg skjønte hva det stod. Jeg kan ikke tro at jeg av alle skal ha flaksen med meg. Jeg slipper operasjon, celleforandringene er trekt seg tilbake og selvom jeg fortsatt har hpv viruset så får jeg bare litt ekstra oppfølging. Og det er helt greit. Jeg er så glad og det var nesten så jeg fløy bortover veien når jeg gikk tur idag tidlig. Det kjennes så godt og så utrolig å vite at kroppen min stadig blir friskere og friskere. Og vet du hva? Det fortjente jeg nå. Jeg tørr tilogmed å si det høyt.

Nå skal jeg fokusere på å la kroppen jobbe videre med fingeren og nyte at det er kun den og ingenting annet som feiler meg.

Fy flate så glad jeg er nå!

<3

10 kommentarer

Siste innlegg