Tankefull.

Etter fredagens kontroll ble jeg stille. Tankefull. Det er fremgang forsåvidt men et lite hinder har vi støtt på. Huden som ble lagt over fingertuppen dekker ikke godt nok og spørsmålet blir hva gjør vi nå. Og gå med benet i fingeren stikkende ut er ikke drømmesituasjonen ettersom det kan gi gnag og fingeren blir sår og ikke fungerende.

Før de får tatt stilling til noe må de vente til den gamle huden er falt av for å se hvordan om den nye huden dekker. Om det kommer ny hud.

Hvis ikke har jeg to valg. Ny hudtransplantasjon, hvor de tar et tykkere lag. Eller at de klipper ned fingeren litt. Jeg vet ikke hva jeg tenker. Heldigvis trenger jeg ikke ta stilling til dette enda ettersom jeg må vente.

De ønsker jo selvfølgelig at jeg skal gå en del uten bandasje når det er helt grodd for å se om om og eventuelt hvordan konsekvenser det får. Men det er ikke bare et fungerende spørsmål. Heldigvis har jeg en utrolig enestående lege som forstår hva det betyr utseendet messig og det er godt.

Såret i armen kan de også rette en del på men ikke før tidligst et år. Om det fortsatt er like stygt da så går de inn og skjærer det opp og lapper det litt penere sammen.

Men midt oppi alt det er det hvertfall fremgang på underarmen. Det er dekt av et super tynt lag med ny hud. Endelig. Og nå får jeg lov å dusje uten bandasje på det, så lenge ikke huden faller av. Det har tatt 11 uker for kroppen min å få et bittelite hudlag der og jeg verner om armen min som en annen gal.

Nesten på grensen til hysterisk for å miste hud. Det er ikke godt og nå når jeg vet hvor lang tid det tar å få ny så tar jeg ingen sjanser.

Bandasjene må sitte på resten av sommeren og jeg har nå slått meg til ro med at dette tar den tiden det tar. Jeg får fokusere på de tingene jeg kan og ikke det jeg ikke får gjort.

Jeg blir tankefull etter disse kontrollene. Jeg er tankefull når det gjelder kroppen min. Jeg beundrer alt den står i nå og jeg er utrolig takknemlig for at jeg har en sterk, sunn og tøff kropp som kjemper med meg.

💜

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg