Gårsdagens kontroll.

En gang i uken er jeg inne på riksen for å bytte bandasjer, rense sårene skikkelig og for at legen skal få se. Igår var nok en tur og kontrollen gikk ganske bra.

Jeg klarer ikke slutte å tenke på hvor fantastisk kroppen egentlig er. Her har jeg i to måneder både formet min egen fingertupp og grodd godt så resten av sårene begynner å bli greie.

Igår ble det endelig bestemt. Så lenge det går den veien det gjør nå så slipper jeg å amputere. Fingeren ser bra ut fra legens ståsted og huden ligger greit på. Det er fortsatt åpent sår men det ser meget bra ut. Jeg er glad jeg slipper å amputere.

Såret som fingeren på inni på hånden for å gro er nå så fint at jeg kan gå uten bandasje. Det er det såret de har slitt mest med å få til å gro men den siste uken har det lukket seg og kvittet seg med all verk. Dermed en bandasje mindre å bytte.

Jeg har fortsatt strenge restriksjonene om at både plaster og bandasje skal på når jeg er ute eller driver med dyrene og det skal ikke utsettes for solen i år eller neste år.

Donasjonsstedet mitt er dessverre ikke så bra. Det er fortsatt åpent å de sliter med å få det til og gro. Det er visstnok ganske vanlig men allikevel skulle jeg ønske jeg var nærmere å få igjen huden. Det er vondt og åpent og det hjelper ikke at huden tilstadighet velger å dette av. Det er mye verk og nå har vi prøvd en ny metode denne uken for å prøve å lukke det.

Fingeren i seg selv går veldig sakte men sikkert fremover og det må bare ta den tiden det tar. Den blir nok værende i bandasje en god stund til.

Alt i alt så er legen veldig fornøyd og det er det jeg må høre på. Jeg har mine egne tanker å følelser rundt dette og de er helt annerledes. Men det blir nok et eget innlegg.

💜

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg