Endelig er vårrengjøringen tatt!

Er det en ting som stresser meg så er det om ikke alt er i orden ute hos dyrene. Da maser og kaver jeg verre enn ei gammel sladre kjerring. Jeg får det vondt inni meg. Det kan være småting som at ikke lyset blir skrudd på akkurat kl sju om morgenen i hønsehuset, det kan være at de får mat kl åtte isteden for sju. Altså bagateller. Spesielt siden de har tilgang på mat hele døgnet.

I det siste har jeg ikke fått vært ute selv pga faren for bakterier og infeksjon  i sårene. Men nå kan jeg, riktig nok med bandasjer og hansker men jeg kan hvertfall gå ut til dyrene igjen. Jeg kan ta på de. Med høyre hånden vel og merke men jeg kan!

Så igår fikk jeg Rolf til å spa ut all møkk der ute og legge inn ny flis mens jeg hentet høy og fylte rent inn i rugekassene. Og herlighet så godt det var å få gjort. Det er årets viktigste vårrengjøring og jeg kan slappe av nå som det er gjort.

Damene satte helt tydelig pris på innsatsen vår og jeg er spent på om de har lagt igjen noen egg til meg idag. De har lagt dårlig siden jeg skadet meg men det er typisk når jeg ikke får vært der ute. Da stopper de med engang. De er virkelig de særeste hønene jeg vet om.

Merkelige dyr men jammen så koselig å ha de og høre de i løpet av en dag.

💜

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg