En ny start.

Mitt første innlegg på min her. Det føles godt, uvant og utrolig herlig. Som om ingen kjenner meg eller vet noenting. Men det skal jeg altså gjøre noe med nå. Jeg går utifra at det er noen gamle lesere her og dere får bære over med det dere vet fra før. Til dere som er nye så kan jeg fortelle at jeg er en glad jente ( vel, egentlig dame nå da) på hele 29 år. Jeg har fire barn som er hele min verden og jeg lever livet som jeg best kan. Jeg er utrolig glad i dyr og det er nok derfor jeg har mange av de. I tillegg til dette liker jeg å dyrke min egen mat men dette har jeg foreløpig prøvd ut i små doser. Jeg håper alltid at tiden skal strekke til mer så kanskje det blir mer av det i år.

Jeg er veldig glad i friluftsliv og vi tilbringer veldig mange timer utendørs. For tiden er jeg i permisjon og kan nyte det til det fulle.

Dette er min plass og mitt liv, derfor vil det være både oppturer og nedturer. Jeg har opplevd litt over gjennomsnittlig mye og ønsker og bruke min historie til å hjelpe andre. De siste årene har jeg nok vært litt i overkant uheldig og per dags dato sitter jeg med hånden i bandasje siden jeg kappet av fingeren i vedkløyva. Jeg prøver og være så positiv og blid som mulig og krysser fingrene for at uhell kvoten min nå er brukt opp.

Jeg gleder meg til å skrive videre og vil si takk til deg som fulgte med over fra den gamle og velkommen til du som er ny.

<3

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg